Thuisservice IT

Als u thuis problemen heeft en op locatie nodig heeft, staat Impact IT voor u klaar. Wij bieden de diensten die wij op ons bedrijf verrichten ook bij u thuis. Wij kunnen u helpen met de software opschonen, het apparaat waarmee u hulp nodig heeft stofvrij maken, updates installeren wanneer deze nodig zijn, backups uitvoeren, beveiliging tegen virussen en spyware installeren, server- en draadloos netwerk onderhoud en data recovery voor zowel WindowsMac en Linux.

Wanneer u thuis problemen met uw apparatuur heeft, helpen wij u daar graag mee. Wij kunnen op locatie onze diensten aanbieden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld (wifi) netwerken, algemene computeronderhoud en data recovery. Hieronder vindt u een lijstje van onze thuisservicediensten.

Bij computeronderhoud zullen wij naar uw apparatuur kijken om het probleem te vinden. Dit kan bijvoorbeeld opgehoopte stof, te veel bestanden, een verouderde voeding of een beschadigde harde schijf zijn. Dit kunnen wij met gemak voor u oplossen om uw pc weer op gang te krijgen.

Wij lossen ook (draadloze) netwerkproblemen op. Wanneer uw verbinding erg traag is, kunnen wij u verschillende oplossingen aanbieden, zodat u zonder onderbrekingen met gemak kunt verder werken.

Wij kunnen andere apparatuur voor u installeren, zoals printers. Verder stellen wij u uw e-mail in, zodat u zo aan de slag kunt.

Wanneer er een virus of spyware op uw pc of laptop is gevonden, kunnen wij deze voor u verwijderen. Hierbij beveiligen wij u ook voor mogelijke toekomstige virussen en spyware die u willen lastigvallen. Zo kunt u zonder zorgen veilig aan de slag.

Menu