(WiFi) netwerken

Heeft u problemen met een trage verbinding of een slecht bereik? (WiFi) netwerken zijn niet altijd even efficiënt aangelegd en daarnaast af en toe aan een update toe. Wij verbeteren uw netwerk en optimaliseren uw bereik, zodat u weer aan de slag kunt zonder oponthoud.

Altijd en overal inzicht in uw WiFi netwerk!

Om uw (wifi) netwerken te verbeteren, maakt Impact IT gebruik van UniFi Cloud Controller. Met dit programma van MijnUniFi.nl kunt u uw gehele netwerk via één webinterface vanuit de Cloud beheren. Het NaaS (Network as a Service) concept integreert uw complete UniFi netwerk in de cloud.

Voor UniFi Cloud Controller is er geen (dure) hardware- of softwarematige controllers op locatie nodig. Het product wordt uitgepakt en door de website MijnUniFi.nl voorgeprogrammeerd. Daarna wordt het product weer ingepakt en naar u verzonden. U sluit de apparatuur aan en zorgt dat deze is verbonden met het internet. Zo bent u direct online en heeft u geen omkijken naar de configuratie van uw UniFi Netwerk.

Hosted UniFi Controller €24,20

Met Hosted UniFi Controller heeft u volledige controle over uw netwerk vanuit de cloud. Om zelf verantwoordelijk te zijn voor de configuratie, updates en wijzigingen, is Hosted Controller de beste optie.

Deze keuze biedt o.a. constant inzicht in uw netwerk, complete controle over uw netwerk vanuit de cloud, zelf verantwoordelijk zijn voor het beheer en controller updates die worden uitgevoerd door MijnUniFi.nl. Dit programma is ideaal voor MKB of groter. U betaalt één keer setup kosten en daarna is het maandelijks opzegbaar.

Managed UniFi Controller €48,40

Voor totaaloplossingen, niet te hoeven omkijken naar het beheer van de configuratie, updates en wijzigingen kiest u voor Managed Controller. U krijgt 24/7 inzicht op uw netwerk en u bent altijd voorzien van de laatste updates. Deze keuze is ideaal voor ZZP of MKB. U betaalt één keer voor de setup en daarna is het maandelijks opzegbaar.

In de cloud

Afhankelijk van uw contract, zal het product zijn configuratie ophalen of wachten totdat deze wordt geconfigureerd. Aan de hand van een vooraf opgegeven email adres, worden uw login gegevens aangemaakt en kunt u de apparatuur vanuit de cloud beheren.

Statistieken

Het programma biedt verschillende functies. Door de statistieken die beschikbaar staan, heeft u altijd toegang tot uw controlpanel. Hier kunt u inzicht krijgen over conditie en performance van uw netwerk.

Altijd online

Dankzij het NaaS concept heeft u maar één werkende internetverbinding nodig. De UniFi producten registreren zich in de cloud en worden voorzien van de configuratie. Hierdoor bent u direct online en heeft u op locatie geen dure apparatuur nodig.

Veiligheid

UniFi biedt privacy en veiligheid. Uw gegevens worden versleuteld verzonden door middel van een encryptie. Deze gegevens worden nooit met een derde partij gedeeld.

Menu