Beveiliging (anti spyware & virus)

Cybercriminaliteit neemt alsmaar toe, en de noodzaak voor een goede beveiliging van uw gegevens wordt daardoor met de dag groter. Impact IT verzorgt voor u de installatie van bij uw situatie passende beveiligingssoftware of werkt bestaande software waar nodig voor u bij.

Impact IT maakt gebruik van ESET Internet Security om uw Windows, Mac, Android of Linux-apparaat te beveiligen. Het programma beschermt uw persoonlijke gegevens, online betalingen, wachtwoorden, smart home en webcam. Met slechts één licentie zijn al uw apparaten beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang en misbruik van uw gegevens. Op deze manier kunt u veilig aan de slag.

Met dit systeem blokkeert u onverwachte toegang tot uw webcam, ransomware en andere typen malware. U houdt de hackers buiten, voorkomt dat deze uw wachtwoorden misbruiken en dat uw kinderen worden blootgesteld aan schadelijke online inhoud.

Met het minimale stroomverbruik kunt u langer online aan de slag en dat zonder onnodige pop-ups. U kunt uw computer ook beveiligen wanneer deze is gestolen of verloren.

Wanneer u uw computer kwijt bent geraakt, kunt u het verloren apparaat door de Location Tracking functie volgen op my.eset.com. De positie wordt op een kaart weergegeven op basis van de wifi netwerken waar het apparaat zich mee verbindt. U kunt ook bekijken wie het apparaat heeft en de dief een one-was message sturen as een waarschuwing.

ESET is eenvouding te installeren en upgraden, zodat het gebruiksvriendelijk is.

Bekijk hieronder de prijzen per apparaat per jaar.

I am raw html block.
Click edit button to change this html

Menu