Computer-onderhoud algemeen

Een overvloed aan oude bestanden en verouderde software of hardware kunnen de werking van uw computer belemmeren, evenals opgehoopt vuil en stof. Wij maken uw apparaat schoon, schonen uw bestanden en software op, updaten waar nodig en zorgen ervoor dat uw computer weer vlot draait.

Uw computer moet regelmatig onderhouden worden, zodat deze een goede prestatie kan leveren. Er kunnen vele factoren zijn die dit kunnen blokkeren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld hard- en softwareproblemen, volle opslagruimte, opgehoopt vuil en stof en updates die uitgevoerd moeten worden. Minstens 1 keer per jaar moet uw pc een beurt hebben om ervoor te zorgen dat deze vlot werkt.

Door bijvoorbeeld overhitting of slijtage van de harde schijf kunnen ervoor zorgen dat de werking van uw pc minder wordt. Wij kunnen de harde schijf vervangen wanneer deze beschadigd is. U kunt er ook voor kiezen om deze te vervangen met een SSD.

Oude bestanden en onnodige programma’s nemen uw opslagruimte op. Hierdoor kan uw systeem minder goed functioneren. Daarom kunnen wij het hele systeem opschonen. Door een backup te maken en deze opnieuw te installeren met de juiste bestanden en programma’s, zal uw systeem weer als nieuw werken.

Menu